Прикажувам 1–12 од 25 резултати

Странично мени

Augma Bond Apatite® 3 + 1 ПАКЕТ

22,620 ден без ДДВ

Vatech SMART SP + EZ-RAY + EZ-SENSOR C + софтвер EZ-DENT-I

2,225,800 ден без ДДВ

Vatech EZ RAY + EZ-SENSOR Soft + софтвер EZ-DENT-I

321,980 ден без ДДВ

Vatech SMART Plus + EZ-SENSOR C + софтвер EZ-DENT-I

2,317,500 ден без ДДВ

3D CBCT + CORTEX CLASSIX ПАКЕТ

2,224,800 ден без ДДВ

3D CBCT + CORTEX MAGIX ПАКЕТ

2,224,800 ден без ДДВ

2D ПАНОРАМА + CORTEX CLASSIX ПАКЕТ

908,460 ден без ДДВ

3D CBCT + CORTEX DYNAMIX ПАКЕТ

2,224,800 ден без ДДВ

Beyond Polus ULTRA Advanced Accelerator + MAX 5 Kit

265,350 ден без ДДВ

Beyond II ULTRA + MAX 5 Kit

67,980 ден без ДДВ

ПАКЕТ MAGIX CON 20+Физиодиспензер

282,480 ден

ПАКЕТ CLASSIX HEX 40+Физиодиспензер

282,480 ден