ЗА НАС

Добредојдовте во нашата онлајн продавница.

EDG – OralMED е претставник на повеќе меѓународни производители на стоматолошки материјали, инвентар и опрема. Имаме долгогодишно искуство во оваа работа, а наша цел е максимално да ги задоволиме потребите на нашите клиенти.

Клиентот отсекогаш бил во центарот на нашето внимание. Водени од тој принцип, ден за ден, градиме опсег на производи кои нудат разновидност и квалитет. Нашиот лагер секојдневно расте со цел да се зголеми побарувачката на нашите клиенти.

Вашето задоволство е наша единствена цел.

Податоците на нашата компанија се:

ЕДГ – ЕДГ ДООЕЛ
Подружница: ОралМЕД-ПериоШоп
бул. Илинден, 160 локал 9
1000 Скопје

ЕДБ: 4027018527936

Жиро сметка: 300030000254417 / Комерцијална Банка АД – Скопје / за OРАЛМЕД
Жиро сметка: 270072545040148 / Халк Банка / за ПЕРИОШОП

Контакт тел: 02/6090990 локал 6

OralMED е заштитена трговска марка на EDG!

НАШИТЕ БРЕНДОВИ

Light Instruments
Vatech
CORTEX DENTAL IMPLANTS
Augma
Ora-Aid
Beyond
UPCERA
Euronda
Ackuretta
MVK
Dendia
Zumax
Saremco
Mack4D
DETROX