Showing all 11 results

Странично мени

Augma Bond Apatite® 3 + 1 ПАКЕТ

22,620 ден без ДДВ

BEYOND BLAST PRE-TREATMENT EXTRA

2,430 ден без ДДВ

BEYOND FLEXIBLUE COMFORT – ретрактор за образи

205 ден без ДДВ

MAGIX дентален имплант – конична конекција

7,420 ден без ДДВ

DYNAMIX дентален имплант – хексагон конекција

4,940 ден без ДДВ

ORA-AID леплив интраорален завој

3,220 ден4,068 ден без ДДВ

Augma 3D Bond™

7,060 ден без ДДВ

Augma Bond Apatite®

7,540 ден без ДДВ

CLASSIX дентален имплант – хексагон конекција

4,000 ден без ДДВ

BEYOND BLUESEAL – гума за заштита на гингивата

520 ден без ДДВ

BEYOND MAX5 TREATMENT KIT

9,270 ден без ДДВ