Прикажувам 1–12 од 62 резултати

Странично мени

Augma Bond Apatite® 3 + 1 ПАКЕТ

22,620 ден без ДДВ

Vatech SMART SP + EZ-RAY + EZ-SENSOR C + софтвер EZ-DENT-I

2,225,800 ден без ДДВ

BEYOND BLAST PRE-TREATMENT EXTRA

2,430 ден без ДДВ

Beyond Polus Advanced Accelerator Ultra

265,360 ден без ДДВ

Vatech EZ RAY + EZ-SENSOR Soft + софтвер EZ-DENT-I

321,980 ден без ДДВ

Vatech SMART Plus + EZ-SENSOR C + софтвер EZ-DENT-I

2,317,500 ден без ДДВ

BEYOND FLEXIBLUE COMFORT – ретрактор за образи

205 ден без ДДВ

Beyond II Ultra дополнителна ламба

13,640 ден без ДДВ

MAGIX дентален имплант – конична конекција

7,420 ден без ДДВ

DYNAMIX дентален имплант – хексагон конекција

4,940 ден без ДДВ

ZUMAX OMS3200 ХИРУРШКИ МИКРОСКОП

1,940,520 ден2,620,320 ден без ДДВ

Zumax OMS2380 R2 ДЕНТАЛЕН МИКРОСКОП

1,467,750 ден без ДДВ