Контактирајте не!

  ИНФОРМАЦИИ

  Телефон: 02/60 90 990 лок. 8
  Email: contact@oralmed.mk

  Бесплатна достава за нарачки
  над 3.000 денари

  Поддршка за клиентите
  24/7

  Адреса: бул. Гевгелија бб,
  Гевгелија