Прикажувам 1–12 од 19 резултати

Странично мени

2D ПАНОРАМА + CORTEX CLASSIX ПАКЕТ

908,460 ден

3D CBCT + CORTEX CLASSIX ПАКЕТ

2,224,800 ден

3D CBCT + CORTEX MAGIX ПАКЕТ

2,224,800 ден

3D CBCT + CORTEX DYNAMIX ПАКЕТ

2,224,800 ден

ПАКЕТ MAGIX CON 20+Физиодиспензер

282,480 ден

ПАКЕТ CLASSIX HEX 40+Физиодиспензер

282,480 ден

ПАКЕТ DYNAMIX HEX 30+Физиодиспензер

282,480 ден

ПАКЕТ MAGIX CON 3+3

26,140 ден без ДДВ

ПАКЕТ CLASSIX HEX 3+3

15,070 ден без ДДВ

ПАКЕТ DYNAMIX HEX 3+3

17,840 ден без ДДВ

ПАКЕТ MAGIX CON 10+10

81,500 ден без ДДВ

ПАКЕТ CLASSIX HEX 10+10

47,400 ден без ДДВ