Се прикажуваат сите 11 резултати

Странично мени

Vatech EZRAY AIR PORTABLE+ EZ-SENSOR HD + софтвер EZ-DENT-I

352,600 ден без ДДВ

Augma Bond Apatite® 3 + 1 ПАКЕТ

22,620 ден без ДДВ

Vatech SMART Plus + EZ-SENSOR C + софтвер EZ-DENT-I

2,492,500 ден без ДДВ

Vatech SMART SP + EZ-RAY + EZ-SENSOR C + софтвер EZ-DENT-I

2,244,500 ден без ДДВ

3D CBCT + CORTEX DYNAMIX ПАКЕТ

2,472,000 ден без ДДВ

Beyond Polus ULTRA Advanced Accelerator + MAX 5 Kit

257,300 ден без ДДВ

Beyond II ULTRA + MAX 5 Kit

77,500 ден без ДДВ

ПАКЕТ DYNAMIX HEX 3+3

17,980 ден без ДДВ

ПАКЕТ DYNАMIX HEX 10+10

55,800 ден без ДДВ

ПАКЕТ DYNАMIX HEX 30+СЕТ

159,620 ден

ПАКЕТ DYNАMIX HEX 20

133,600 ден