Прикажувам 1–12 од 51 резултати

Странично мени

Имплант драјвер

1,240 ден1,620 ден без ДДВ

Маркер инструмент

4,450 ден без ДДВ

Мерач на растојание

950 ден без ДДВ

DYNAMIX дентален имплант – хексагон конекција

4,940 ден без ДДВ

Гингиваформер (хексагон конекција)

810 ден без ДДВ

Трансфер за отпечатоци (затворена лажица)

1,370 ден без ДДВ

Трансфер за отпечатоци (затворена лажица – SNAP)

1,310 ден без ДДВ

Протетски абатмент (хексагон конекција)

1,000 ден1,740 ден без ДДВ

Протетски абатмент со стапалка (хексагон конекција)

2,170 ден без ДДВ

Мулти-Унит Хекс абатмент

1,370 ден3,280 ден без ДДВ

Scan Body Multi-Unit

5,580 ден без ДДВ

Куглички атечменти (хексагон конекција)

1,000 ден без ДДВ