ПОВЕЌЕ ПОВЕЌЕ ПОВЕЌЕ ПОВЕЌЕ ПОВЕЌЕ ПОВЕЌЕ

Работиме 365 дена во годината, 24/7

98% од материјалите ги имаме на лагер

Испорака за 1-3 дена - бесплатнa за нарачки над 3.000 денари

Гарантирано рефундирање во рок од 30 дена

Имплантологија_Слајдер

2D ПАНОРАМА + CORTEX CLASSIX ПАКЕТ

908,460 ден

3D CBCT + CORTEX CLASSIX ПАКЕТ

2,224,800 ден

3D CBCT + CORTEX MAGIX ПАКЕТ

2,224,800 ден

3D CBCT + CORTEX DYNAMIX ПАКЕТ

2,224,800 ден

ПАКЕТ MAGIX CON 20+Физиодиспензер

282,480 ден

ПАКЕТ CLASSIX HEX 40+Физиодиспензер

282,480 ден

ПАКЕТ DYNAMIX HEX 30+Физиодиспензер

282,480 ден

ПАКЕТ MAGIX CON 3+3

26,140 ден без ДДВ

ПАКЕТ CLASSIX HEX 3+3

15,070 ден без ДДВ

ПАКЕТ DYNAMIX HEX 3+3

17,840 ден без ДДВ

ПАКЕТ MAGIX CON 10+10

81,500 ден без ДДВ

ПАКЕТ CLASSIX HEX 10+10

47,400 ден без ДДВ

ПАКЕТ DYNАMIX HEX 10+10

55,350 ден без ДДВ

ПАКЕТ MAGIX CON 20+СЕТ

160,620 ден

ПАКЕТ CLASSIX HEX 30+СЕТ

130,420 ден

ПАКЕТ DYNАMIX HEX 30+СЕТ

159,620 ден

ПАКЕТ MAGIX CON 20

193,100 ден

ПАКЕТ CLASSIX HEX 20

116,100 ден

ПАКЕТ DYNАMIX HEX 20

133,600 ден

НАЈПОПУЛАРНИ ПРОИЗВОДИ