Прикажувам 1–12 од 14 резултати

Странично мени

Протетски абатмент со стапалка (конична конекција)

1,370 ден3,350 ден без ДДВ

Мулти-Унит (конична конекција)

1,370 ден3,280 ден без ДДВ

Протетски абатмент (конична конекција)

1,860 ден3,230 ден без ДДВ

Ti База (конична конекција)

2,860 ден без ДДВ

Трансфер за отпечатоци (конична конекција)

1,740 ден2,050 ден без ДДВ

Дигитален Аналог

930 ден1,680 ден без ДДВ

Имплант аналог (конична конекција)

1,370 ден1,490 ден без ДДВ

Куглички атечменти (конична конекција)

1,120 ден без ДДВ

Гингиваформер (конична конекција)

1,000 ден без ДДВ

Метална капичка за силиконски атечмент (хексагон конекција)

1,000 ден без ДДВ

РОМ – силиконска капичка

1,000 ден без ДДВ

Штрафче за Мулти-Унит (конична конекција)

800 ден без ДДВ