Се прикажуваат сите 12 резултати

Странично мени

ДОКТОРСКИ СЕТ

950 ден без ДДВ

ХИРУРШКА КОМПРЕСА, БЕЗ ОТВОР

220 ден без ДДВ

ХИРУРШКА КОМПРЕСА СО ЛЕПЕНКА, ОТВОР U

250 ден без ДДВ

СТЕРИЛНА КОМПРЕСА ЗА ХИРУРШКА РАБОТНА МАСА

300 ден без ДДВ

ХИРУРШКА АСПИРАТОРНА КАНИЛА

120 ден без ДДВ

СТЕРИЛНО ЦРЕВО (ЛИНИЈА) ЗА ИРИГАЦИЈА

650 ден без ДДВ

СТЕРИЛНА НАВЛАКА ЗА НАСАДНИ ИНСТРУМЕНТИ СО ЛЕПЕНКА

90 ден без ДДВ

СТЕРИЛНА НАВЛАКА ЗА НАСАДНИ ИНСТРУМЕНТИ СО ЛАСТИК

220 ден без ДДВ

ЗАШТИТНА НАВЛАКА ЗА ТУРБИНА

1,500 ден без ДДВ

ИНСТАНТ ЛЕД

60 ден без ДДВ

ЗАШТИТНА ФОЛИЈА

1,500 ден без ДДВ

РОЛНИ ЗА СТЕРИЛИЗАЦИЈА

1,100 ден5,550 ден без ДДВ