Прикажувам 1–12 од 21 резултати

Странично мени

Дијамантско сврдло 859LF

800 ден без ДДВ

Дијамантско сврдло 862

800 ден без ДДВ

Дијамантско сврдло 863

800 ден без ДДВ

Карбидна фреза CX251G

1,600 ден без ДДВ

Карбидна фреза CX489F

1,300 ден без ДДВ

Карбидна фреза CX77

1,600 ден без ДДВ

Карбидна фреза C515

750 ден без ДДВ

Карбидна фреза C251

1,300 ден без ДДВ

Карбидна фреза C79

1,300 ден без ДДВ

Карбидна фреза C79G

1,300 ден без ДДВ

Карбидна фреза C71

650 ден1,300 ден без ДДВ

Дијамантскa гума за полирање ZIR9865

2,450 ден без ДДВ