Странично мени

Дијамантско сврдло 830L

800 ден1,800 ден без ДДВ

Дијамантско сврдло 850

800 ден без ДДВ

Дијамантско сврдло 852

800 ден без ДДВ

Дијамантско сврдло 858

800 ден без ДДВ

Дијамантско сврдло 859

800 ден без ДДВ

Дијамантско ендо-сврдло 801LG

800 ден без ДДВ

Дијамантско ендо-сврдло Z801L

1,400 ден без ДДВ

Карбидна фреза TCX23R

3,700 ден без ДДВ

Четка за полирање 1101M

370 ден без ДДВ

Четка за полирање 1110

1,100 ден без ДДВ

Четка за полирање 1111

1,100 ден без ДДВ

Четка за полирање 1112

1,100 ден без ДДВ