Се прикажуваат сите 12 резултати

Странично мени

DETRO DERM – Антисептик за раце и кожа на база на алкохол

95 ден1,800 ден без ДДВ

DETRO DERM SOFT – Антисептик за раце и кожа на база на алкохол

450 ден1,800 ден без ДДВ

DETRO ЛОСИОН ЗА НЕГА НА РАЦЕ И КОЖА

950 ден без ДДВ

AKASPRAY TÜCHER – Марамчиња за дезинфекција на површини

350 ден без ДДВ

AKASPRAY – Спреј за дезинфекција на површини на база на алкохол

330 ден1,800 ден без ДДВ

DETRO ASPIRADENT – Раствор за чистење и нега на системот за аспирација

1,090 ден без ДДВ

DETRO SAN FLOOR – Концентриран раствор за површинска дезинфекција

2,490 ден без ДДВ

DETRO DENT R – Готов раствор за чистење на стоматолошки инструменти

2,490 ден без ДДВ

Кади за дезинфекција на инструменти

1,950 ден7,290 ден без ДДВ

ДИСПЕНЗЕР

800 ден8,000 ден без ДДВ

Дозер пумпа за шише од 1L

100 ден без ДДВ

Спреј пумпа за шише од 1L

100 ден без ДДВ